ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ
ΚΑΥΣΙΜΩΝ


 Εταιρικό προφίλ

Η Athens Oil ιδρύθηκε το 1976 με έδρα την Αθήνα.
Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των πετρελαιοειδών με εξαιρετική επιτυχία και λίγα χρόνια αργότερα προσέθεσε στις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση κτιρίων, διαγράφοντας παράλληλα ανοδική πορεία και στους δύο τομείς. Η εδραίωση της εταιρίας στον πολύ ευαίσθητο αυτό κλάδο επετεύχθη με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και τις ασυναγώνιστες τιμές.

Σεβασμός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, σεβασμός στην τήρηση των υποσχέσεων.
Από εκεί αρχίζει και εκεί τελειώνει η φιλοσοφία της εταιρίας μας, η οποία ταυτίζει το όφελος της με το όφελος των πελατών της. Έτσι δημιουργεί μακροχρόνιες συνεργασίες που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και υποστήριξη, έχοντας μόνο «ζεστούς» φίλους.

Ποιότητα
Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο. Επενδύσεις σε προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ελέγχου ποιότητας κατατάσσουν την Athens Oil μεταξύ των κορυφαίων του είδους στην Ευρώπη.

Εξυπηρέτηση
Ο ιδιόκτητος στόλος 35 βυτιοφόρων οχημάτων (ADR , Bottom Filling) και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν το ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ της Athens Oil.

Οργάνωση
Για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσετέθησαν στα ήδη υπάρχοντα τμήματα της εταιρίας και άλλα με σκοπό την κάλυψη όλων των αναγκών, όπως:

Marketing
Έρευνας και Ανάπτυξης
Δημοσίων Σχέσεων
Πωλήσεων
Ανθρωπίνων Πόρων & Εκπαίδευσης
Τηλεφωνικού Κέντρου με άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό
Τεχνικών Υπηρεσιών

Εγκαταστάσεις
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και επαναφόρτωσης καυσίμων με αριθμό αδείας: 4814/02 (10/12/2002) διαθέτουν προηγμένα συστήματα ελέγχου τα οποία εξασφαλίζουν την ποιότητα και την ποσότητα του πετρελαίου που παραλαμβάνετε.

Ισολογισμοί
Κάντε click εδώ για να δείτε τον ισολογισμό του 2012.


Κάντε click εδώ για να δείτε τον ισολογισμό του 2013.


Κάντε click εδώ για να δείτε τον ισολογισμό του 2014.NEWS LETTER
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
TIPS
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player